4 Mart 2009 Çarşamba

doğalgazda büyük müjde

İGDAŞ abonelerine yepyeni bir kolaylık. Doğalgaz Faturaları artık taksitle ödenebilecek!


Bugüne kadar düzenlediği kampanyalarla abonelik bedelini taksitle ödeme imkanı sağlayan İGDAŞ, müşterilerine yepyeni bir kolaylık sunuyor. Artık İGDAŞ aboneleri, doğalgaz faturalarını da taksitle ödeyebilecekler.

Kış aylarına girilmesiyle birlikte doğalgaz tüketiminin arttığına değinen Genel Müdür Bilal Aslan, doğalgaz faturalarında abonelere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla yeni bir uygulama başlattıklarını belirterek şunları söyledi: “Kış aylarında tüketimlerin artmasıyla birlikte, faturalar da doğal olarak yükseliyor. Biz İGDAŞ olarak bu noktada abonelerimize nasıl bir kolaylık sağlayabiliriz diye düşündük. Bankalarla görüşmeler yaparak fatura ödemelerinde kolaylık sağlayacak yeni bir uygulama geliştirdik. Bu uygulamayla İGDAŞ aboneleri isterlerse faturalarını kredi kartlarını kullanarak taksitle ödeyebilecekler.

kombi servisi barkod yazıcı müzik akademisi arda turan video izle dizi izle dantel örnekleri trafo grup yeni nesil




Genel Müdür Bilal Aslan: “Her zaman vatandaşımızın yanındayız”
Küresel kriz ve doğalgaz fiyatındaki değişikliklerden sonra vatandaşın yaşam şartlarını kolaylaştırmak amacıyla İGDAŞ’ın sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini söyleyen Bilal Aslan böylece borcundan dolayı gaz kesmelerin son bulacağını belirterek şöyle devam etti: “Dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan küresel krizin günlük yaşamdaki etkilerini biliyoruz. Biz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket ediyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple borcundan dolayı gaz kesmelere artık son vermek istiyoruz. Faturasını ödemede zorlanan abonelerimiz taksit imkanından da yararlanabilecekler. 1 Ocak 2009 itibariyle bu uygulamayı hayata geçirdik. Amacımız kış aylarında kimseyi gazsız bırakmamak. Uygulamanın abonelerimize büyük kolaylık getireceğini düşünüyoruz.”

Bu sistem ile İGDAŞ konut aboneleri doğalgaz faturalarını kart özelliği World, Axess, Bonus ve Advantage olan kredi kartları ile 6 taksite kadar, diğer kredi kartlarıyla ise taksitsiz tek seferde ödeyebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder